четвъртък, януари 05, 2012

За Новата 2012 година

Приятели, колеги и членове на клуба,

Отмина една изключително успешна година от календара. Трудна, защото се наложи да сменяме зала и да се борим с бюрокрация. Това не може да ни спре - ние си имаме кауза, да правим шампиони и да помагаме на по-слабите. Спорта не може да пречи на никой - само помага, особено на децата. Жалко, че чиновниците не го разбират. Вървим само нагоре, ето и статистиката: един шампион, двама със сребро и двама с бронзови медали. Записахме и първо участие на межународната сцена - Европейско по бокс до 16 години! Добре е за млад клуб нали?

Както казах клуба помага на слабите, нека заповядат всички деца в неравностойно положение тренировките за тях са безплатни. Новото благородно начинание, което искам да обявя за Новата 2012 година е, тренировките за деца до 13 годишна възраст стават безплатни!

Като пожелание за Новата Година искам да се обърна към родителите: Нека да не оставяме децата без двигателна култура, нека да не натрупват агресия, нека да ги научим на упоритост, нека ги каляваме със спорт. Аз наистина се опитвам, опитайте се и вие като ги доведете в залата или заведете на стадиона.

Нека е спорна и щастлива! Нека!

Михаил Видински

1 коментар:

Анонимен каза...

Всичко най-най и успех! Краси Манов